First Office är Sveriges största kontorshotellkedja

Det senaste året har den totala ytan för kontorshotell och CoWorking ökat med 27 procent i Stockholm. Analyser visar att vi befinner oss i en frilansekonomi där fler bedriver egen verksamhet, jobbar i projektform men samtidigt vill vara del av ett sammanhang. Trender visar även att större bolag ser ett värde i att placera sina mer kreativa avdelningar och medarbetare på kreativa platser, så som till exempel CoWorking-ytor.

Klöverns kontorshotellkedja First Office är Sveriges största kontorshotellkedja med cirka 42 000 kvm. I dagsläget har vi 65 kontorshotell i 15 städer; Falun, Göteborg, Halmstad, Härnösand, Kalmar, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Nyköping, Sollefteå, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro.

First Office utvärderar ständigt nya etableringsmöjligheter i attraktiva lägen. Under hösten 2018 öppnar ett nytt First Office i Klöverns fastighet Uppsala Gate, som är belägen intill centralstationen i Uppsala. First Office öppnade dessutom nyligen tre kontorshotell i Stockholm, ett stort kontorshotell mitt i Stockholm City, på Klarabergsgatan 35, ett kontorshotell i Globenområdet samt ett kontorshotell i Kista.

Varmt välkommen att kontakta oss om ni önskar mer information om lediga lokaler, info@firstoffice.se 

Tillbaka till alla nyheter