First Office öppnar ett nytt kontorshotell på Klarabergsgatan i Stockholm

Byggnationen av Klöverns mest centrala First Office kontorshotell pågår för fullt på Klarabergsgatan 35 i Stockholm. Här erbjuder vi inredda kontorsrum med generös fullservice i inbjudande miljö tillsammans med andra företagare. Inflyttning beräknas ske från den 1 mars 2018.

På Klarabergsgatan har du direkt närhet till innerstadens pulserande stadsliv, Åhléns City och Sergels torg. Härifrån är kommunikationsmöjligheterna minst sagt generösa från Stockholms Centralstation, ett perfekt kontorsläge för affärsresenären.

Som hyresgäst hos oss på First Office Sthlm City har du även tillgång till andra kontorshotell runt om i Sverige. Detta innebär att du som affärsresenär kan nyttja flertalet kontorshotell i olika städer för att kunna jobba så effektivt och enkelt som möjligt.

Kontorshotellet kommer att bestå av 22 kontorsrum med arbetsplatser för en upp till fem personer i inspirerande kontorsmiljöer.

Utöver det privata kontorsrummet får du som hyresgäst även tillgång till flertalet konferensrum, modernt pentry, kaffemaskin, skrivare, bemannad reception mm.
Vi är stolta att kunna erbjuda ett helt nytt First Office kontorshotell på en attraktiv adress i centrala Stockholm.

Är du intresserad och vill veta mer?

Uthyrningsarbetet är påbörjat, varmt välkommen med din intresseanmälan här eller kontakta Mattias direkt på 010- 482 71 49 eller mattias.jacobsson@firstoffice.se

Tillbaka till alla nyheter