Om First Office

Ditt eget kontor i ett bra läge till en attraktiv hyra

First Office erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. First Office erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 62 kontorshotell i tolv städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet.

En del av Klövern

First Office är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av över 400 fastigheter med en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Allt förvaltas av vår egen personal, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vårt motto är att var dag underlätta kundens vardag.

 

Om webbplatsen
När du lämnar dina personuppgifter till oss, exempelvis i formulär på denna webbplats, vill vi att du ska känna dig trygg med att dina personuppgifter alltid är skyddade hos Klövern, och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Läs mer om detta i vår integritetspolicy. Se även de allmänna villkoren för webbplatsen för vad som gäller vid användande av denna webbplats. Läs mer om cookies.